greet dei en diid!

Dom lovade snö men som tur har inget av den skiten kommit än, blir ju bara slask ändå!;)

lite halvskön dag i dag, är den första att lämna in programmeringslabben 4, och cirka 2 veckor före den skulle vara klar^^ skönt att slippa tänka på den överhuvudtaget och nu kanske det jämnar ut sig eftersom mina labbar brukar vara lite sena

och så har jag ju vacsinerat?! mej mot baconsjukan så jag kan käka skinkan till jul^^


Vi gillar HV71

Nu tändas tusen juleljus, lalalala! Det är mysigt med advent, den mysigaste tiden året på året tycker jag :)

Jag vet inte riktigt när jag skrev här senast men det var väl någon gång i förra veckan, sedan dess har jag mest jobbat, tränat, varit med min älskling och mina kompisar. Jag är ingen arbetsmänniska egentligen, jag pallar inte mer än fem dagar i veckan, förra veckan var det sex dagar! Jag trodde seriöst jag skulle kola där på söndag eftermiddag, inte kul att jobba 7-17 när man bara har svoit 4 timmar (Det får jag iofs skylla mig själv för, jag kan ju bete mig normalt och gå och lägga mig i tid. Men jag sa aldrig att jag var normal)

Var med på förfesten hemma hos Stefan, drack vatten och åt upp hans pepparkakor, mums så goda! Det var inte så mycket folk på Kärven enligt de andra, jag var inte inne, för jag åkte med Jens till Vårgårda och åt på Mc Donalds...vilket vi inte hade behövt eftersom kormojen var öppen, men jag tänkte att han vill väl ha Mc Donalds, så jag sa inget, visade sig senare att han lika gärna kunde ha ätit där, så det blev en dyr burgare:P Haha.

Idag har jag räknat matte och tränat med Elin (vi tränade riktigt bra idag!) Efter det åkte jag hem och åt grötpankaka, det var gott (Vem bryr sig egentligen om vad jag äter, men nu har jag skrivit det så jag låter det stå kvar) Jag skulle ju även kunna skriva att jag faktiskt borstade tänderna idag med...kan ju vara någon som undrar över det, har hört att Mattias aldrig borstar sina...haha ;)

Imorgon skall jag åka med Madde och Jessica till Ikea, det ska bli roligt. Jag ska köpa lite klappisar där :) Imorgon är det även, julbord med Jobbet, vilket vi får bekosta själva! Så hela kalaset kommer gå på 400 spänn! Jag hoppas verkligen att det är värt det, har dock svårt att tro det, då jag inte är ngn julbordsälskare! Köttbullar och prinskorv funkar.

Ska köpa hem ett gäng chokladkalendrar imorgon med, det räcker inte med en...minst tre, en godis ger mersmak, två ger ännu mer, den tredje har en lugnanade effekt :D Tro mig.


Jul hos mormor, Tomten ser jäkligt nöjd ut ;)


RSS 2.0